باقلوا

باقلوا

  • 23

باقلوا سارما انگشتی پسته ای

باقلوا سارما انگشتی پسته ای یک نوع شیرینی پرملات و خوش آب و رنگ است، که از لایه‌های خمیر فیلو درست می‌شود. بین لایه‌های فیلو با پسته خردشده پر شده و شهدی از عسل به آن آغشته است. این خوراکی لذیذ قرن‌هاست که در جای جای جهان شناخته می‌شود و البته محبوب است. حتی 17 نوامبر را به عنوان روز جهانی باقلوا تعیین کرده‌اند که در آن روز جشن و مراسمات خاصی نیز برگزار می‌شود.

ويژگی باقلوا سارما انگشتی پسته ای

  • خمیر باقلوا
  • مغز پسته
  • شربت شیر عسل

کلیات

باقلوا انگشتی پسته‌ای باکلاواچی فقط و فقط با عسل و شیر شیرین می‌شود. بنابراین هیچ‌گونه قند مصنوعی در این محصول وجود ندارد. در ضمن مواد اولیه تازه و دستور پخت اصیل ترکی، باعث شده‌است که با خوردن این محصول، مزه واقعی باقلوا را بچشید. باقلوا انگشتی پسته‌ای باکلاواچی نمونه‌ای از نبوغ انسان در تولید خوراکی است، که بدن را تقویت کرده و در عین حال شادی را برای ذهن و روح به ارمغان می‌آورد.

تاریخچه ی باقلوا سارما انگشتی پسته ای

طعم، عطر و ظاهر باقلوا آنقدر منحصر به فرد است که نه تنها یک دسر سلطنتی و لوکس محسوب می‌شود، بلکه بسیاری از اقوام و ملت‌ها ادعا می‌کنند که نسخه مخصوص به خود را دارند. باقلواییکه امروز در هر کافه، رستوران، شیرینی‌فروشی و حتی نانوایی در سراسر جهان یافت می‌شود، تاریخ دیرینه دارد. این تاریخ به ترکیه و کمی یونان برمی‌گردد. اما می‌توان نشانه‌هایی از آن نیز در ایران، بوسنی و هرزگوین و ارمنستان پیدا کرد. دستور تهیه باقلوا در واقع به دوره امپراتوری عثمانی برمی‌گردد. این خوراکی هم مانند بسیاری از غذاهای ترکی ریشه‌های یونانی دارد.

آشوری ها

بعضی محققان معتقدند آشوری‌ها باقلوا را در قرن هشتم اختراع کردند. اما چیزی که مشخص است این است که باقلوا متعلق به طبقه بالای اجتماع آن زمان بوده است. امپراتوری عثمانی در پایان قرن نوزدهم به این شیرینی رسمیت بخشید تا مغازه‌های شیرینی فروشی در سراسر قسطنطنیه یا همان استانبول امروزی، پر از باقلوا باشد.

[caption id="attachment_9524" align="aligncenter" width="491"]باقلوا سارما انگشتی پسته ای باقلوا سارما انگشتی پسته ای[/caption]

باکلا

ریشه‌ شناسی کلمه باقلوا نیز در نوع خود جالب است. بعضی‌ها باقلوا را متشکل از «باکلا» که در زبان مغولی به معنای بستن و پیچیدن است، و «وا» که یک پسوند فارسی است، می‌دانند. اما خود واژه باقلوا کلمه‌ای است که از ترکی عثمانی وام گرفته شده‌ و اولین بار در سال 1650 در انگلیسی ظاهر شده‌است. آشپزخانه‌های «کاخ توپکاپی» ترکیه در طول قرن هفدهم خانه این دستور پخت بوده‌است. سلطان استانبول با خوردن این شیرینی اعلام کرد که غذای محبوبش از آن به بعد باقلوا است.





می پسندم نمی پسندم
نظرات()

مطالب مرتبط


بخش نظرات این مطلب



برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:







ورود کاربران

ورود کاربران

    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع

    عضويت سريع

      نام کاربری
      رمز عبور
      تکرار رمز
      ایمیل
      کد تصویری
      چت باکس

      چت باکس


        نام :
        وب :
        پیام :
        2+2=:
        (Refresh)
        پشتيباني آنلاين

        پشتيباني آنلاين

          پشتيباني آنلاين
          آمار

          آمار

            آمار مطالب آمار مطالب
            کل مطالب کل مطالب : 1289
            کل نظرات کل نظرات : 0
            آمار کاربران آمار کاربران
            افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
            تعداد اعضا تعداد اعضا : 0

            آمار بازدیدآمار بازدید
            بازدید امروز بازدید امروز : 39
            بازدید دیروز بازدید دیروز : 0
            ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 4
            ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 0
            آي پي امروز آي پي امروز : 13
            آي پي ديروز آي پي ديروز : 0
            بازدید هفته بازدید هفته : 42
            بازدید ماه بازدید ماه : 481
            بازدید سال بازدید سال : 3274
            بازدید کلی بازدید کلی : 23747

            اطلاعات شما اطلاعات شما
            آی پی آی پی : 3.17.135.54
            مرورگر مرورگر :
            سیستم عامل سیستم عامل :
            تاریخ امروز امروز :
            تبادل لینک هوشمند

            تبادل لینک هوشمند

              تبادل لینک هوشمند

              برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان شرکت طراحی سایت و سئو تبریز وبسایت و آدرس tabrizwebsite.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






              خبرنامه

              خبرنامه

                براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



                آخرین نطرات کاربران

                آخرین نطرات کاربران

                  درباره ما

                    شرکت طراحی سایت و سئو تبریز وبسایت
                    خوش آمدید

                  کلیه ی حقوق مادی و معنوی سایت مربوط به شرکت طراحی سایت و سئو تبریز وبسایت بوده و کپی برداری از آن با ذکر منبع بلامانع می باشد.
                  قالب طراحی شده توسط: تک دیزاین و سئو و ترجمه شده و انتشار توسط: قالب گراف